Læs, hvad det betyder for dig, hvis du har fugle og fjerkræ.
Brug Fødevarestyrelsens nye digitale kort til at finde spisesteder med Det Økologiske Spisemærke. Mærket viser, hvor meget økologi der er på menuen.
Se hvad du skal være opmærksom på, når du starter en fødevarevirksomhed.
Kundecentret er lukket kl. 09.00-14.00 tirsdag den 4. november. Telefonerne åbner igen kl. 14.00-16.00. Brug i stedet vores kontaktformular.
Se de aktuelle regler for dig, der holder høns, få overblik over restriktionszoner, nyheder og læs mere om den aktuelle situation.
Hvis du er gravid eller ammer, kan det forståeligt nok være svært at finde rundt i, hvad du bør og ikke bør spise. Læs vores anbefalinger her.
Se Fødevarestyrelsens tre råd til, hvordan du forbereder dig på en periode uden strøm eller vand.
Større fødevarevirksomheder skal NIS 2-registreres. Du kan stadig nå at registrere den. Læs om kravene her.
Får du D-vitamin nok i de kolde måneder? Læs vores anbefalinger her.
Vi oplever i øjeblikket en stigning i sygdomstilfælde forårsaget af bakterien Campylobacter, som ofte findes i råt kyllingekød. Læs vores seks gode råd til, hvordan du undgår smitte.
Webshops, der sælger mad, skal give samme oplysninger om bl.a. ingredienser som fysiske butikker. Læs mere om kontrolkampagnen.
Se tilbagekaldte fødevarer, foder og produkter i kontakt med fødevarer.
Alle tilbagekaldte produkter