Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Vejledning om kontrolindsatser på fødevareområdet

Vejledningen om kontrolindsatser beskriver kontrolkonceptet på fødevareområdet.


Vejledning om kontrolindsatser beskriver kontrolkonceptet på fødevareområdet, der består af syv kontrolindsatser fordelt på tre kontrolkategorier. Hver af de syv kontrolindsatser er beskrevet i selvstændige i kapitler i vejledningen. Vejledningen omfatter derudover også de frivillige kontrolordninger for kædevirksomheder og 3. partscertificerede virksomheder samt beskrivelse af aktivitetsbaseret risikokarakterisering af kontrolobjekter på fødevareområdet.

Vejledningen om kontrolindsatser erstatter den tidligere Vejledning om kontrolfrekvenser.

 

Vejledningen er revideret maj 2021, og seneste version er gældende fra 12. maj 2021


Vejledning om kontrolindsatser maj 2021

Retteblad til Vejledning om kontrolindsatser revideret maj 2021


Ændret 12. maj 2021