Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Vejledning om kontrolindsatser på fødevareområdet

Vejledningen om kontrolindsatser beskriver kontrolkonceptet på fødevareområdet.

​Vejledning om kontrolindsatser beskriver kontrolkonceptet på fødevareområdet, der består af syv kontrolindsatser fordelt på tre kontrolkategorier. Hver af de syv kontrolindsatser er beskrevet i selvstændige i kapitler i vejledningen. Vejledningen omfatter derudover også de frivillige kontrolordninger for kædevirksomheder og 3. partscertificerede virksomheder samt beskrivelse af aktivitetsbaseret risikokarakterisering af kontrolobjekter på fødevareområdet.

Rettebladet angiver de ændringer, der er foretaget i vejledning om kontrolindsatser i den nyeste version.​

Vejledningen​​ er revideret maj 2022, og seneste version er gældende fra 23. maj 2022


Vejledning om kontrolindsatser maj 2022

Retteblad til Vejledning om kontrolindsatser revideret maj 2022


Ændret 21. december 2022