Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Vejledning om kontrolindsatser på fødevareområdet

Vejledningen om kontrolindsatser beskriver kontrolkonceptet på fødevareområdet.


Vejledning om kontrolindsatser beskriver kontrolkonceptet på fødevareområdet, der består af syv kontrolindsatser fordelt på tre kontrolkategorier. Hver af de syv kontrolindsatser er beskrevet i selvstændige i kapitler i vejledningen. Vejledningen omfatter derudover også de frivillige kontrolordninger for kædevirksomheder og 3. partscertificerede virksomheder samt beskrivelse af aktivitetsbaseret risikokarakterisering af kontrolobjekter på fødevareområdet.

Rettebladet angiver de ændringer, der er foretaget i vejledning om kontrolindsatser i den nyeste version.

 

Vejledningen er revideret maj 2022, og seneste version er gældende fra 23. maj 2022


Vejledning om kontrolindsatser maj 2022

Retteblad til Vejledning om kontrolindsatser revideret maj 2022


Ændret 24. maj 2022