Gå til navigation Gå til hovedindhold

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Vejledning - Hygiejneregler for køkkener i børneinstitutioner

Køkkener i børneinstitutioner er underlagt visser regler og krav til hygiejnen og den madlavning, der foregår på daglig basis. De gældende regler er fastlagt for at sikre, at børn i institutioner ikke bliver syge af den mad der serveres.

Vejledningen nedenfor skal være med til at skabe klarhed om og fortolke reglerne på hygiejneområdet særligt rettet mod børneinstitutioner. Den beskriver en række af de overvejelser, institutionen må gøre sig for at overholde fødevarelovgivningen. Da der er forskel på krav til madordninger for de forskellige typer af børneinstitutioner, er vejledningen inddelt i afsnit, der grupperer institutionstyperne.

Vejledning i hygiejneregler for køkkener i børneinstitutioner​

Ændret 27. juli 2016