Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Hygiejnevejledningen

 

I denne elektroniske hygiejnevejledning kan du søge i de mange hygiejneregler og finde ud af, hvilke regler for indretning, hygiejne
og drift der gælder for din virksomhedstype.

Søg på virksomhedstype, produkt eller emne
Som virksomhed kan du gå ind og søge på typen af virksomhed. Klik først nedenunder på enten "Detailvirksomhed" eller "Engrosvirksomhed" 

Klik derefter på fx ”Bager”, ”Slagter”, "Mejeri" eller "Kødproduktvirksomhed" og få et hurtigt overblik over de regler, der er relevante for disse virksomheder.

Du kan også vælge at søge på "Produkt" fx ”Bagværk” eller "Emne" fx ”Selvbetjening” eller "Toiletter".

 

 

 Seneste Andre værktøjer

 

 

Detailvirksomheden fremstiller hakket kødDetailvirksomheden fremstiller hakket kødhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Vejledninger/Hygiejnevejledning/Andre_værktøjer/Sider/Detailvirksomheden_fremstiller_hakket_koed.aspx012335aspx0html14-02-2017 13:00:00
Virksomheden fremstiller hakket kød og/eller tilberedt kødVirksomheden fremstiller hakket kød og/eller tilberedt kødhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Vejledninger/Hygiejnevejledning/Andre_værktøjer/Sider/Virksomheden_fremstiller_hakket_koed_og_er_tilberedt_koed.aspx012348aspx0html14-02-2017 13:00:00

 Seneste Film

 

 

Husk at vaske hænderHusk at vaske hænderhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Vejledninger/Hygiejnevejledning/Film/Sider/Husk-at-vaske-haender.aspx012230aspx0html21-10-2016 12:00:00
Roskildesyge? - Bliv hjemmeRoskildesyge? - Bliv hjemmehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Vejledninger/Hygiejnevejledning/Film/Sider/Roskildesyge---Bliv-hjemme.aspx012231aspx0html21-10-2016 12:00:00

 Seneste Fotos

 

 

Fisk - velisede fiskediskeFisk - velisede fiskediskehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Vejledninger/Hygiejnevejledning/Foto/Sider/Fisk---velisede-fiskediske.aspx012235aspx0html28-10-2016 10:00:00
Fremstilling af maskinsepareret fiskekødFremstilling af maskinsepareret fiskekødhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Vejledninger/Hygiejnevejledning/Foto/Sider/Fremstilling-af-maskinsepareret-fiskekoed.aspx012238aspx0html28-10-2016 09:00:00

 Seneste Historiske vejledninger

 

 

Vejledning af 2. april 2012Vejledning af 2. april 2012https://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Vejledninger/Hygiejnevejledning/Historiske_vejledninger/Sider/Vejledning-af-2--april-2012.aspx012261aspx0html02-11-2016 10:00:00
Vejledning nr 9025 af 17. januar 2013Vejledning nr 9025 af 17. januar 2013https://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Vejledninger/Hygiejnevejledning/Historiske_vejledninger/Sider/Vejledning-nr-9025-af-17--januar-2013.aspx012262aspx0html02-11-2016 10:00:00

 Seneste Kontrol

 

 

Kontrol af boderKontrol af boderhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Vejledninger/Hygiejnevejledning/Kontrol/Sider/Kontrol-af-boder.aspx012258aspx0html02-11-2016 14:00:00
TemperaturkontrolTemperaturkontrolhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Vejledninger/Hygiejnevejledning/Kontrol/Sider/Temperaturkontrol.aspx012259aspx0html02-11-2016 14:00:00

 Seneste Notater

 

 

Info om procedure ved godkendelse af materiel til international transport af letfordærvelige fødevarerInfo om procedure ved godkendelse af materiel til international transport af letfordærvelige fødevarerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Vejledninger/Hygiejnevejledning/Notater/Sider/Info-om-procedure-ved-godkendelse-af-materiel-til-international-transport-af-letfordærvelige-fødeva.aspx07823aspx0html30-11-2017 14:00:00