Gå til navigation Gå til Hovedindhold

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.


Sådan gør du rent i virksomheden

 

Alle fødevarevirksomheder skal gøre grundig rent ofte - og nogle steder flere gange om dagen. Se de seks korte hygiejnefilm med instruktion i, hvordan man bør gøre køleskabet, pålægsmaskinen, skærebrættet, køkkenarbejdsbordet, vandhaner mv. rent.
 
En ren virksomhed har færre problemer med bakterier og virus.
 
Rådene om rengøring lyder bl.a.

- Brug varmt vand
- Effektive rengøringsmidler
- Rene klude
- Desinficér om nødvendigt
- Læs hvordan du skal bruge rengøringsmidlerne
- Hold styr på, hvem der gør rent, hvordan og hvor ofte

Se filmene her:
 

Film 1 Få styr på rengøringen i din virksomhed

Film 2 Sådan gør du køkkenbordet rent

Film 3 Sådan gør du skærebrættet rent

Film 4 Sådan gør du pålægsmaskinen ren

Film 5 Sådan gør du køleskabet rent

Film 6 Husk at rengøre tastaturer, ovnknapper, håndtag mm