Alle fødevarevirksomheder skal gøre grundig rent ofte - og
nogle steder flere gange om dagen. Se de seks korte hygiejnefilm med instruktion
i, hvordan man bør gøre køleskabet, pålægsmaskinen, skærebrættet,
køkkenarbejdsbordet, vandhaner mv. rent.
En ren virksomhed har færre problemer med bakterier og
virus.
Rådene om rengøring lyder bl.a.
- Brug varmt vand
- Effektive
rengøringsmidler
- Rene klude
- Desinficér om
nødvendigt
- Læs hvordan du skal bruge rengøringsmidlerne
- Hold styr på, hvem der gør rent, hvordan og hvor ofte
Se filmene her:
Film 1 Få styr på rengøringen i din virksomhed
Film 2 Sådan gør du køkkenbordet rent
Film 3 Sådan gør du skærebrættet rent
Film 4 Sådan gør du pålægsmaskinen ren
Film 5 Sådan gør du køleskabet rent
Film 6 Husk at rengøre tastaturer, ovnknapper, håndtag mm