Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

73.3 Flere eksempler på registreringer i fodervirksomheder efter primærproduktion

 

Fodervirksomheder kan have behov for at registrere og opbevare mange typer oplysninger, målinger og data. Nogle registreringer er der eksplicit krav om i foderlovgivningen, andre registreringer har virksomheden selv vurderet et behov for.


Fodervirksomheder skal sikre, at relevante registreringer bliver opbevaret i en passende periode. Perioden kan fx afhænge af den deklarerede holdbarhed af deres produkter, eller hvilket formål foderstofferne markedsføres til. Perioden kan spænde over flere år, fx for resultater fra kvalitetskontrol og dokumentation for brug af HACCP-systemet.


Eksempler på relevante registreringer, som supplerer virksomheders registreringer for at sikre effektiv sporing og eventuel produktionshistorik:

Virksomheder skal, i det omfang de producerer eller markedsfører foderolier m.v., registrere resultaterne af dioxinovervågningen. Læs mere i afsnit 74.8 Dioxinovervågning af foderolier, m.v. på fodervirksomheder efter primærproduktion.


En virksomhed bør registrere, hvis lederen beslutter at fravige fastlagte programmer, fx hvis virksomheden ændrer planen for analytisk kontrol.


Læs mere:


74. System til kontrol af aktiviteter og foder i fodervirksomheder efter primærproduktion