Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

3.7 Fødevarevirksomhed i privat bolig - under bagatelgrænsen

 


Køkkener og andre dele af private boliger kan i nogle tilfælde betragtes som fødevarevirksomhed under bagatelgrænsen, f.eks. ved:

 

  • Salg eller donation af mindre mængder mad via digitale platforme, som f.eks. apps eller hjemmesider.
  • Salg af hjemmelavet marmelade og saft fra vejboder.
  • Forældres fremstilling og bidrag af mad til madordningen i f.eks. børneinstitution med f.eks. hjemmebagt brød, kager eller hjemmelavet marmelade.
  • Forældres fremstilling og levering af boller osv. til børnene i 6. klasse, som sælger dem videre for at samle ind til et lejrskoleophold.
  • Fremstilling af mad til lejlighedsvise arrangementer, f.eks. festivaler, høstmarkeder, fernisering i galleri og lignende.
  • Opbevaring af kosttilskud i skab i soveværelset, i bryggerset eller i garagen.

 

Se også afsnit:

 

15.3 Fødevarevirksomhed i privat bolig - registrering

16. 6 Fødevarevirksomhed i privat bolig - autorisation eller registrering

17.14 Fødevarevirksomhed i privat bolig - autor​isation eller registrering