Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Sådan fører du skriftlig egenkontrol i din fødevarevirksomhed

​Den skriftlige del af egenkontrollen kaldes et egenkontrolprogram. Egenkontrolprogrammet er en systematisk gennemgang af din virksomheds aktiviteter på de områder, hvor der er behov for skriftlig egenkontrol. Du skal føre skriftlig egenkontrol for at håndtere de områder i din virksomhed, der har direkte og afgørende betydning for fødevaresikkerheden.

​​

Loading...

 

 

Regler om egenkontrol i fødevarevirksomhederRegler om egenkontrol i fødevarevirksomhederhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Regler-om-egenkontrol.aspx018849aspx0htmlEmneside
Elektronisk egenkontrolElektronisk egenkontrolhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Elektronisk-egenkontrol.aspx011672aspx0htmlEmneside
Dokumentation alle skal have styr påDokumentation alle skal have styr påhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Dokumentation-egenkontrol.aspx018615aspx0htmlEmneside

Ændret 15. februar 2017