Gå til navigation
Gå til hovedindhold
×
Det ser ud til, at JavaScript ikke er aktiveret for din browser. Aktivér JavaScript, og prøv igen.
Om Fødevarestyrelsen
Nyheder
Presse
Job
Publikationer
Emneoversigt
English
Kontakt
Fødevarevirksomhed - autorisation og registrering
Startpakke for nye fødevarevirksomheder
Hygiejne og indretning
Egenkontrol og risikoanalyse
Økologi
Bakterier, virus og parasitter i fødevarer
Import og samhandel af fødevarer
Eksport
Mærkning og markedsføring af fødevarer
Kosttilskud
Sund mad
Fødevareberedskab
Fødevarekontaktmaterialer
Planteliste - guide til vilde spiselige planter
E-handel
Desinfektionsprodukter og pattedypningsprodukter
Kend Kemien
Se alt indhold om fødevarer
Foder
Dyr og Covid-19
Mærkning, flytning og registrering
Dyresundhed - og sygdomme
Dyresundhedsloven
Kæledyr
Rejse med kæledyr
Heste og landbrugsdyr
Eksport
Import
Transport af dyr
Dyrevelfærd
Animalske biprodukter
Råd og udvalg
Gult kort
Lægemidler til dyr
Sundhedsrådgivning
Se alt indhold om dyr
Kontrol af fødevarevirksomheder
Betaling, rettigheder og klage
Egenkontrol
Grundlag for kontrol
Kontrol af besætninger
Kontrolkampagner
Prøveplaner
Kontrolresultater
Smiley
Kontrol af fodervirksomheder
Muslingeovervågning
Lister over autoriserede og registrerede virksomheder
Laboratorieydelser
Grænsekontrol
Kontrol af dyrlæger
Svindel med fødevarer
Kontrol af transport af levende dyr
Se alt indhold om kontrol
Portaler, databaser og indberetninger
Blanketter
Guides
Lovstof
Vejledninger
Dit erhverv
Min Side
Om Fødevarestyrelsen
Nyheder
Presse
Job
Publikationer
Emneoversigt
English
Kontakt
Fødevarer
Fødevarer
Fødevarevirksomhed - autorisation og registrering
Startpakke for nye fødevarevirksomheder
Hygiejne og indretning
Egenkontrol og risikoanalyse
Økologi
Bakterier, virus og parasitter i fødevarer
Import og samhandel af fødevarer
Eksport
Mærkning og markedsføring af fødevarer
Kosttilskud
Sund mad
Fødevareberedskab
Fødevarekontaktmaterialer
Planteliste - guide til vilde spiselige planter
E-handel
Desinfektionsprodukter og pattedypningsprodukter
Nye ingredienser
Kend Kemien
Se alt indhold om fødevarer
Dyr
Dyr
Foder
Dyr og Covid-19
Mærkning, flytning og registrering
Dyresundhed - og sygdomme
Dyresundhedsloven
Kæledyr
Rejse med kæledyr
Heste og landbrugsdyr
Eksport
Import
Transport af dyr
Dyrevelfærd
Animalske biprodukter
Råd og udvalg
Gult kort
Lægemidler til dyr
Sundhedsrådgivning
Se alt indhold om dyr
Kontrol
Kontrol
Kontrol af fødevarevirksomheder
Betaling, rettigheder og klage
Egenkontrol
Grundlag for kontrol
Kontrol af besætninger
Kontrolkampagner
Prøveplaner
Kontrolresultater
Smiley
Kontrol af fodervirksomheder
Muslingeovervågning
Lister over autoriserede og registrerede virksomheder
Laboratorieydelser
Grænsekontrol
Kontrol af dyrlæger
Svindel med fødevarer
Kontrol af transport af levende dyr
Se alt indhold om kontrol
arbejdsgruppe
arbejdsgruppe
Selvbetjening
Selvbetjening
Portaler, databaser og indberetninger
Blanketter
Guides
Lovstof
Vejledninger
Dit erhverv
Søg
Min Side
Det ser ud til, at JavaScript ikke er aktiveret for din browser. Aktivér JavaScript, og prøv igen.
Luk
Dit erhverv - find det du søger
Luk
Detailvirksomhed
Dyrlæge
Engrosvirksomhed
Besætningsejer
Kædevirksomhed
Fodervirksomhed
Økologisk virksomhed
Landbrug og gartneri
Kosttilskudsvirksomhed
Transportør
Konsulentvirksomhed
Fiskere og dambrug
Eksportør
Muslingehøstere
Importør
Hvis du skal ...
Starte virksomhed
Ændre i sortiment
Flytte virksomhed
Lukke virksomhed
Bestille laboratorieanalyse
Kontakte Fødevarestyrelsen
Du er her:
Forside
Print
Læs højt
Del
Sådan lukker du din fødevarevirksomhed
Når du lukker din fødevarevirksomhed, skal du melde til Fødevarestyrelsen, at du lukker og stopper alle dine fødevareaktiviteter i virksomheden.
Sideindhold
Du skal give Fødevarestyrelsen besked om, at du lukker din virksomhed Når du lukker din fødevarevirksomhed, skal du give Fødevarestyrelsen besked om det. Du kan bruge den samme blanket som ved autorisation eller registrering, eller skrive til Fødevarestyrelsen. Brug https://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Blanketter/Sider/Autorisation-registrering.aspx [blanketten] https://www.foedevarestyrelsen.dk/OmFoedevarestyrelsen/Kontakt/Sider/Forside.aspx [Skriv til Fødevarestyrelsen] Kontakt Fødevarestyrelsen, hvis du har spørgsmål Hvis du har spørgsmål til Fødevarestyrelsen om lukning af din fødevarevirksomhed, kan du kontakte os. https://www.foedevarestyrelsen.dk/OmFoedevarestyrelsen/Kontakt/Sider/Forside.aspx [Kontakt os her] §§ Denne side er lavet på baggrund af følgende lovgivning og vejledninger: https://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Vejledninger/Autorisationsvejledning/Sider/Forside.aspx [Autorisationsvejledningen] https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=185796 [Autorisationsbekendtgørelsen] http://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/lovstof/Sider/Hygiejneregler.aspx [Hygiejneforordningen] (næste) (næste)
https://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Blanketter/Sider/Autorisation-registrering.aspx
https://www.foedevarestyrelsen.dk/OmFoedevarestyrelsen/Kontakt/Sider/Forside.aspx
https://www.foedevarestyrelsen.dk/OmFoedevarestyrelsen/Kontakt/Sider/Forside.aspx
https://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Vejledninger/Autorisationsvejledning/Sider/Forside.aspx
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=185796
http://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/lovstof/Sider/Hygiejneregler.aspx
Relateret indhold
Særlige salgsaktiviteter
Digital registrering af fødevarevirksomhed
Forhåndsgodkendelse af indretning af fødevarevirksomhed
Lister over autoriserede fødevarevirksomheder/Lists of approved food plants
Vis alle
Skjul
Ændret 19. juli 2016