Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Sådan laver du en risikoanalyse

​Alle virksomheder skal som udgangspunkt lave en risikoanalyse. Hvis du har en mindre fødevarevirksomhed, kan du vælge at benytte Fødevarestyrelsens blanketter til at lave din risikoanalyse. Ellers kan du selv lave en risikoanalyse - eller få hjælp til det på baggrund af branchekoder. Fødevarestyrelsens blanketter og oversigter kan også inspirere brancheforeninger til arbejdet med branchekoder.

Loading...

 

 

Regler om egenkontrol i fødevarevirksomhederRegler om egenkontrol i fødevarevirksomhederhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Regler-om-egenkontrol.aspx018849aspx0htmlEmneside
Elektronisk egenkontrolElektronisk egenkontrolhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Elektronisk-egenkontrol.aspx018619aspx0htmlEmneside
Dokumentation alle skal have styr påDokumentation alle skal have styr påhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Dokumentation-egenkontrol.aspx018615aspx0htmlEmneside

Ændret 27. juli 2017