Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Når en fødevarevirksomhed dyrker eller høster tang

Hvis en fødevarevirksomhed ønsker at indsamle tang i naturen eller etablere et dyrkningsanlæg for tang i danske farvande, er det primærproduktion, og virksomheden skal registreres i Fødevarestyrelsen og i øvrigt overholde reglerne for hygiejne, kemiske forureninger, mærkning og fødevarekontaktmaterialer.

Loading...

 

 

Tang som fødevareTang som fødevarehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Tang-som-foedevare.aspx02645aspx0htmlEmneside
Toksiske stoffer i spisesvampeToksiske stoffer i spisesvampehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Toksiske-stoffer-i-spisesvampe.aspx02652aspx0htmlEmneside
BlåbærBlåbærhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Blåbær.aspx02211aspx0htmlEmneside
Jod i fødevarerJod i fødevarerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Jod-i-fødevarer.aspx02433aspx0htmlEmneside
Arsen i fødevarerArsen i fødevarerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Arsen-i-fødevarer.aspx02191aspx0htmlEmneside
Naturlige giftstofferNaturlige giftstofferhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Naturlige-giftstoffer.aspx02512aspx0htmlEmneside

Ændret 18. juli 2016