Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Råd til private om høst af muslinger og østers

Muslinger, østers og andre toskallede bløddyr kan indeholde algegifte, sygdomsfremkaldende bakterier, virus og kemiske forureninger. Bakterier og virus bliver dræbt ved høj varme, men algegifte og kemiske forureninger forsvinder ikke ved opvarmning. Læs rådene om, hvordan du bør høste/indsamle muslinger og østers m.m.

Loading...

 

 

Opdrætsanlæg med permanent mikrobiologisk klassificeringOpdrætsanlæg med permanent mikrobiologisk klassificeringhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Opdraetsanlaeg_med_permanent_mikrobiologisk_klassificering.aspx018896aspx0htmlEmneside
Godkendte grupper af primærproducenter (fiskere)Godkendte grupper af primærproducenter (fiskere)https://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Godkendte grupper af primærproducenter (fiskere).aspx018748aspx0htmlEmneside
Kort over produktionsområder for muslinger mm. i DanmarkKort over produktionsområder for muslinger mm. i Danmarkhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Kort_over_produktionsomraader_i_Danmark.aspx018897aspx0htmlEmneside
Produktionsområder med permanent mikrobiologisk klassificeringProduktionsområder med permanent mikrobiologisk klassificeringhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Produktionsområder med permanent mikrobiologisk klassificering.aspx018860aspx0htmlEmneside

Ændret 21. juli 2017