Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Hvilke krav kan jeg stille til min leverandør af kød?

​I denne guide kan du læse hvilke krav du kan stille til din fødevareleverandør af kød - så du undgår salmonella og campylobacter i kødet.

Loading...

 

 

Indførsel af vareprøver – fødevarerIndførsel af vareprøver – fødevarerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Indførsel,-vareprøver,-fødevarer.aspx02400aspx0htmlEmneside
Privat ind- og udførsel af fødevarerPrivat ind- og udførsel af fødevarerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Privat-indførsel,-fødevarer.aspx02561aspx0htmlEmneside
Veterinærkontrolbekendtgørelsen, fødevarerVeterinærkontrolbekendtgørelsen, fødevarerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Veterinærbekendtgørelsen.aspx02687aspx0htmlEmneside
Ikke-animalske fødevarer under restriktion eller intensiveret kontrolIkke-animalske fødevarer under restriktion eller intensiveret kontrolhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Ikke-animalske-fødevarer-under-restriktion-eller-intensiveret-kontrol.aspx02373aspx0htmlEmneside
Udpegede importkontrolsteder for ikke-animalske fødevarerUdpegede importkontrolsteder for ikke-animalske fødevarerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Udpegede-indgangssteder---ikke-animalske-foedevarer.aspx02676aspx0htmlEmneside
Restriktionsbekendtgørelse, fødevarerRestriktionsbekendtgørelse, fødevarerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Restriktionsbekendtgørelse,-fødevarer.aspx02578aspx0htmlEmneside

Ændret 26. juli 2017