Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Gode arbejdsgange er en del af din egenkontrol

På områder, der har indirekte betydning for fødevaresikkerheden, skal du have egenkontrol i form af gode arbejdsgange. De gode arbejdsgange (GAG) kræver som udgangspunkt ikke skriftlig dokumentation. Gode arbejdsgange kaldes også for god hygiejnepraksis, god fremstillingspraksis, mundtlige procedurer, gode rutiner eller Good Manufacturing Practice (GMP).

Loading...

 

 

Regler om egenkontrol i fødevarevirksomhederRegler om egenkontrol i fødevarevirksomhederhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Regler-om-egenkontrol.aspx018849aspx0htmlEmneside
Elektronisk egenkontrolElektronisk egenkontrolhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Elektronisk-egenkontrol.aspx011672aspx0htmlEmneside
Dokumentation alle skal have styr påDokumentation alle skal have styr påhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Dokumentation-egenkontrol.aspx018615aspx0htmlEmneside

Ændret 26. juli 2017