Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Byg dit egenkontrolprogram på HACCP-principperne

Dit egenkontrolprogram hjælper dig med at holde styr på de områder, som har direkte betydning for fødevaresikkerheden. Egenkontrolprogrammet skal baseres på HACCP-principperne (Hazard Analysis and Critical Control Points). HACCP-principperne giver dig mulighed for at overskue, hvor i din virksomhed der kan være fare for fødevaresikkerheden, og hvad du kan gøre for at forebygge, at det går galt. HACCP-principperne har 7 trin:

Loading...

 

 

Regler om egenkontrol i fødevarevirksomhederRegler om egenkontrol i fødevarevirksomhederhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Regler-om-egenkontrol.aspx018849aspx0htmlEmneside
Elektronisk egenkontrolElektronisk egenkontrolhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Elektronisk-egenkontrol.aspx011672aspx0htmlEmneside
Dokumentation alle skal have styr påDokumentation alle skal have styr påhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Dokumentation-egenkontrol.aspx018615aspx0htmlEmneside

Ændret 26. juli 2017