Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Egenkontrol og risikoanalyse - Fødevarevirksomhed

Alle fødevarevirksomheder skal som udgangspunkt lave en risikoanalyse i forbindelse med deres egenkontrol. Virksomheder med begrænset behandling kan bruge disse blanketter.

Gå til Fødevarestyrelsens guide: Sådan laver du en risikoanalyse
 
Brug blanketoversigten
For at se hvilke blanketter, din virksomhed har brug for skal du kigge i dokumentet: Oversigt over aktiviteter i virksomheden
 
Du har formentligt brug for flere blanketter afhængigt af, hvad du laver. Mange fødevarevirksomheder har både modtagelse/opbevaring af fødevarer og eventuelt videresalg (blanket 1 til 5) og tilberedning af fødevarer (blanket 6-12) enten med varme (Blanket 6 til 9) eller uden varme (Blanket 10 til 12).
 
Blanketten kan kun udfyldes elektronisk
Blanketten er et aktivt skema, som kun kan udfyldes elektronisk. Når du har udfyldt blanketterne på skærmen, kan du gemme dem på din computer eller printe dem ud.

Knap til udfyldning af blanket 
 
Eksempel på egenkontrolprogram
Risikoanalysen er baggrund for hvilken type egenkontrol du skal foretage. Nedenfor kan du se et eksempel på en egenkontrolprogram. Eksemplet er under revision og derfor ikke fuldt opdateret, blandt andet er der ikke længere krav til hygiejneuddannelse.