Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Egenkontrol og risikoanalyse - Fødevarevirksomhed

Alle fødevarevirksomheder skal som udgangspunkt lave en risikoanalyse i forbindelse med deres egenkontrol. Virksomheder med begrænset behandling kan bruge disse blanketter.

Gå til Fødevarestyrelsens guide: Sådan laver du en risikoanalyse
 

Brug blanketoversigten

For at se hvilke blanketter, din virksomhed har brug for skal du kigge i dokumentet: Oversigt over aktiviteter i virksomheden

 
Du har formentligt brug for flere blanketter afhængigt af, hvad du laver. Mange fødevarevirksomheder har både modtagelse/opbevaring af fødevarer og eventuelt videresalg (blanket 1 til 5) og tilberedning af fødevarer (blanket 6-12) enten med varme (Blanket 6 til 9) eller uden varme (Blanket 10 til 12).
 

Blanketten kan kun udfyldes elektronisk

Blanketten er et aktivt skema, som kun kan udfyldes elektronisk.

Der er desværre opstået en teknisk fejl på blanketten, som medfører, at "Print"- og "Gem"-knapperne ikke virker. ​Du kan altså ikke komme til at gemme blan​ketten, men du kan printe den ud ved at bruge tastaturgenvejen Ctrl+P eller din browsers egen print-funktion.


Knap til udfyldning af blanket 
 

Eksempel på egenkontrolprogram

Risikoanalysen er baggrund for hvilken type egenkontrol du skal foretage. Nedenfor kan du se et eksempel på en egenkontrolprogram.

Egenkontrolprogram for mindre fødevarevirksomheder med begrænset behandling af fødevarer - PDF
 
Ændret 18. april 2018