Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Om styrelsen

Fødevarestyrelsens hovedkontor administrerer regler på veterinær- og fødevareområdet. Kontrollen med fødevarer, foder og dyrs forhold udføres af Fødevarestyrelsens fødevareenheder og veterinærenheder mens Kødkontrollen tjekker slagterierne.

​​​Fødevarestyrelsens hovedkontor i Glostrup ved København tager sig af udvikling, koordinering og regeldannelse på veterinær- og fødevareområdet.

Kødkontrollen holder til i Lystrup, men er tilknyttet hovedkontoret. Kødkontrollen udfører kontrol på slagterier og kødproduktvirksomheder.

Kontrol med fødevarer, foder​ og tilsyn med de veterinære forhold varetages af Fødevarestyrelsens lokale fødevare- og veterinærenheder. De lokale enheder tager sig desuden af den direkte information og rådgivning til forbrugere, husdyrholdere, virksomheder og praktiserende dyrlæger.

Læs mere
 
Ændret 17. januar 2017