Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Stormøder skal kickstarte nyt partnerskab for sundere mad

Mange danskere ønsker at leve sundere, men over halvdelen af befolkningen er overvægtig. I januar og februar inviteres fødevarevirksomheder, store som små, til stormøde om et nyt innovationspartnerskab, som skal øge udbuddet af sundere fødevarer. Det skal nemlig være nemmere at træffe sundere valg som forbruger, mener Fødevarestyrelsen.

Nyhed, Publiceret: 11. januar 2019
Ændret 11. januar 2019

Der skal sundere mad ud til danskerne. Sådan lyder udgangspunktet for det nye Innovationspartnerskab for sundere fødevarer, som Fødevarestyrelsen er ved at etablere i samarbejde med fødevarebranchen, detailhandlen, foodservice og interesseorganisationer. Initiativet er et led i regeringens strategi for mad, måltider og sundhed, som allerede nu oplever bred opbakning.

Danske fødevarevirksomheder inviteres til stormøde om partnerskabet, der skal gøre det lettere for forbrugere at få sund mad på bordet ved at udbrede, udvikle og synliggøre sundere fødevarer. Fødevarestyrelsen afholder i alt tre møder. Den 31. januar i Aarhus, den 4. februar i Vejle og til sidst den 6. februar i København. 

Virksomheder kan tilmelde sig møderne her

Bemærk tilmeldingsfrist den 23. januar.

Journalister kan få yderligere oplysninger på Fødevarestyrelsens pressetelefon: 2284 4834.