Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Fødevarestyrelsen lukker ulovligt bageri i Nordvest

Fødevarestyrelsen opfordrer kunder, der har købt brød fra Drejervej 8B, 2400 NV, til at kassere varerne, da de kan være sundhedsskadelige.

Pressemeddelelse, Publiceret: 5. februar 2016

​Har du købt brød fra bageriet på Drejervej 8B i Københavns Nordvestkvarter, skal du smide varerne ud. Sådan lyder advarslen fra Fødevarestyrelsens  Rejsehold, der torsdag bankede på hos et uregistreret bageri i 2400 NV.

På adressen er der blevet bagt fladbrød i beskidte lokaler, uden at de helt basale hygiejnekrav til håndtering af fødevarer er blevet overholdt.

Æltemaskiner fremstod urengjorte, dejen blev behandlet på snavsede stofstykker og lokalerne var langt fra den standard, der gælder for fødevarevirksomheder. Det ulovlige bageri havde endvidere ikke styr på den obligatoriske sporbarhed, som skal sikre, at eventuelt farlige fødevarer hurtigt kan trækkes af markedet.

Ejeren har fået beslaglagt æltemaskiner og andet udstyr og er blevet påbudt at destruere 26 sække mel, der ikke var opbevaret korrekt.

Fødevarestyrelsen opfordrer forbrugere og virksomheder, der har købt brød fra Drejervej 8B, 2400 NV, til at kassere varerne eller levere dem tilbage, da fødevarerne er produceret under stærkt uhygiejniske forhold og dermed kan være sundhedsskadelige.

 

 Kontakt: Søren Kristensen, Fødevarestyrelsens Rejsehold, tlf. 72 27 64 65.