Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Vejledning om økologiske fødevarer

Vejledningen fortæller om reglerne for fremstilling og markedsføring af økologiske fødevarer og den tilhørende kontrol.

​Vejledningen om økologiske fødevarer er først og fremmest rettet mod virksomheder, der markedsfører økologiske fødevarer, samt andre med særlig interesse i reglerne om økologiske fødevarer.

Læs Vejledning om økologiske fødevarer ​mv. – april 2020​​

I forhold til den tidligere​ vejledning fra 2017 er der foretaget en række opdateringer og justeringer, særligt som følge af bekendtgørelse nr. 48 af 21. januar 2020 om økologiske fødevarer og økologisk akvakultur m.v.

Læs evt. om ændringerne i bekendtgørelse nr. 48 af 21. januar 2020 på høringsportalen.

Vejledningen om økologiske fødevarer sendes ikke i høring, men bemærkninger modtages gerne løbende.

​Send bemærkninger til Kemi og Fødevarekvalitet, 29@fvst.dk – med emnet "Bemærkninger til økologivejledningen".


Vejledningen vil blive justeret efter behov på baggrund af de indkomne bemærkninger.

Ændret 25. maj 2020