Gå til navigation Gå til hovedindhold

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Udbydere af kurser for besætningsansvarlige

Her finder du information om udbydere af kurser for besætningsansvarlige for landbrugsmæssigt hold af svin, malkekvæg og æglæggende høner

​Man kan opnå et uddannelsesbevis for landbrugsmæssigt hold af svin, malkekvæg eller æglæggende høner efter deltagelse i et kursus med bestået afsluttende prøve afholdt af en kursusudbyder, som er godkendt af Fødevarestyrelsen. Uddannelseskravet gælder for den besætningsansvarlige for landbrugsmæssigt hold af svin, malkekvæg eller æglæggende høner.

[Nærmere information følger]

 

Uddannelsesbevis til besætningsansvarlige for landbrugsmæssigt hold af svin, malkekvæg eller æglæggende høner kan opnås ved deltagelse i kursus med bestået afsluttende kursusprøve.

Hvem afholder kurser?

En kursusudbyder, der ønsker at afholde kurser til opnåelse af uddannelsesbevis vedrørende landbrugsmæssigt hold af svin, malkekvæg eller æglæggende høner, skal først godkendes af Fødevarestyrelsen.

 

Hvem udsteder uddannelsesbeviser?

Uddannelsesbevis udstedes af kursusudbyderen.

 

Formularer

Der er ikke formularer til brug for ansøgning om godkendelse som kursusudbyder eller kurser. Formular til udstedelse af uddannelsesbevis findes under Selvbetjening/Blanketter.

Klik her for at komme direkte til blanketten

 

Fødevarestyrelsen kan efter ansøgning godkende en kursusudbyder til at afholde kurser til opnåelse af uddannelsesbevis for svineproduktion, malkekvæghold eller hold af æglæggende høner.


Følgende kursusudbydere er godkendt af Fødevarestyrelsen til afholdelse af kurser: 

 • Dalum Landbrugsskole
  Landbrugsvej 65
  Hjallese
  5260 Odense S

CVR.nr. 53578217

www.dalumls.dk

Dalum Landbrugsskole er godkendt til afholdelse af flg. kurser:

  • Svinehold
  • Malkekvæghold

 

Yderligere oplysninger om udbud af kurser og tilmelding til kurser kan fås vil at rette henvendelse til de enkelte kursusudbydere.

 

Lovstof og regler

Bekendtgørelse nr. 650 af 31. maj 2018 om uddannelseskrav for den besætningsansvarlige for landbrugsmæssigt hold af svin, malkekvæg og æglæggende høner. Link til bekendtgørelsen.

Ændret 20. marts 2019