Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Anmeldelse af dit kosttilskud digitalt

Det er obligatorisk, at du skal anmelde dit kosttilskud via den digitale selvbetjeningsløsning.

Du skal anmelde dit kosttilskud via en digital selvbetjeningsløsning, der ligger på virk.dk. Du logger ind på selvbetjeningsløsningen med en NemID medarbejdersignatur eller en NemID Privat.

Du kan ikke printe anmeld elsesblanketten ud, udfylde den og sende den i papirform til Fødevarestyrelsen.

Fødevarestyrelsen sender en bekræftelse for anmeldelsen til din virksomheds e-boks. Hvis du er en anmelder uden CVR-nummer, sender vi i stedet bekræftelsen til dig per e-mail. Bekræftelsen indeholder et anmeldelsesnummer. Du behøver dog ikke afvente denne bekræftelse, for at kunne markedsføre dit kosttilskud.

 
Fritagelse fra den digitale selvbetjeningsløsning
Du kan ikke undlade at anvende den digitale selvbetjeningsløsning, alene fordi du fx ikke har en PC, eller ikke har en NemID. Du kan kun undlade at anvende den digitale selvbetjeningsløsning, hvis:
  1. din virksomhed er blevet fritaget for tilslutning til Offentlig Digital Post hos kommunen (virksomhed med CVR-nummer),
  2. du som person er blevet fritaget for tilslutning til Offentlig Digital Post hos kommunen, eller
  3. din virksomhed har en omsætning under 50.000 kr. om året, og der ikke kan etableres en internetforbindelse på almindelige vilkår (virksomhed uden krav om CVR-nummer).
Sådan gør du, hvis du er fritaget for tilslutning til Offentlig Digital Post

Virksomheder og personer, som er blevet fritaget for tilslutning til Offentlig Digital Post:

Send en kopi af dokumentation for fritagelsen for tilslutning til Offentlig Digital Post til Fødevarestyrelsen, Stationsparken 31-33, 2600 Glostrup, eller via kontaktformularen. Anfør, at fritagelsen vedrører anmeldelse af kosttilskud. Du kan ikke få tilsendt blanketten, før Fødevarestyrelsen har modtaget dokumentationen.

Når dokumentationen er modtaget, sender Fødevarestyrelsen en papirblanket til at udfylde i hånden. Udfyld og underskriv blanketten, og send den til Fødevarestyrelsen.

Virksomheder med en omsætning under 50.000 kr. om året (virksomheder uden krav om CVR-nummer), og som derfor ikke er omfattet af kravet om tilslutning til Offentlig Digital Post:  

Du skal udfylde en tro og love-erklæring på, at din virksomhed ligger på en adresse, hvor der ikke kan etableres en internetforbindelse med beregnet downstreamhastighed på mindst 512 kbit/s på almindelige vilkår.

Kontakt Fødevarestyrelsen på tlf. 72 69 00 00 og bed om at få tilsendt en tro og love-erklæring om, at der ikke kan etableres internetforbindelse med beregnet downstreamhastighed på mindst 512 kbit/s på almindelige vilkår der, hvor din virksomhed er beliggende. Udfyld erklæringen og send den til Fødevarestyrelsen, Stationsparken 31-33, 2600 Glostrup.

Når erklæringen er modtaget og vurderet hos Fødevarestyrelsen, får du tilsendt en papirblanket til at udfylde i hånden. Udfyld og underskriv blanketten, og send den til Fødevarestyrelsen.

 

Hvor kan man læse mere om NemID?

For virksomheder med CVR-nummer: Læs mere om digital postkasse og NemId medarbejdersignatur på virk.dk.

For personer/privat NemID: Læs mere om NemId på borger.dk og NemID .nu .

 

 

 

DK-specifikationer for næringsstofferDK-specifikationer for næringsstofferhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/DK-specifikationer-for-næringsstoffer.aspx040021aspx0htmlEmneside
Analyser af kosttilskudAnalyser af kosttilskudhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Analyser-af-kosttilskud.aspx039936aspx0htmlEmneside
KosttilskudsgruppenKosttilskudsgruppenhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Kosttilskudsgruppen.aspx040256aspx0htmlEmneside
Kosttilskud - generelle dispensationerKosttilskud - generelle dispensationerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Kosttilskud---generelle-dispensationer.aspx040255aspx0htmlEmneside
Markedsføring af kosttilskudMarkedsføring af kosttilskudhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Markedsføring-af-kostilskud.aspx040303aspx0htmlEmneside

Ændret 5. marts 2019