Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Digital anmeldelse af kosttilskud

Den digitale selvbetjeningsløsning til anmeldelse af kosttilskud er blevet obligatorisk.

​At den digitale selvbetjeningsløsning til anmeldelse af kosttilskud er blevet obligatorisk, vil sige, at blanketten s​​kal udfyldes og indsendes digitalt. 

Blanketten skal således sign​eres med en NemID. De​r kan både bruges en privat NemID og en NemID medarbejdersignatur.

Du kan ikke længere printe anmeld​​elsesblanketten ud og sende den på papir.
 

Oplever du fejl ved underskrift med din private NemID
For at bruge din NemID til at signere offentlige selvbetjeningsløsninger, skal den være udvidet til offentlig digital signatur. Såfremt din NemID ikke er udvidet til offentlig digital signatur, vil du modtage en fejlmeddelelse om, at certifikatet ikke er gyldigt.
 
Udvid din NemID
Udvidelse til offentlig digital signatur kan gøres på www.nemid.nu eller i din Borgerservice ved personligt fremmøde. Det kan ikke gøres direkte på borger.dk.
 
 
Fritagelse fra den digitale selvbetjeningsløsning
Du kan ikke blive fritaget fra den digitale selvbetjeningsløsning, fordi du fx ikke har en PC, eller ikke har en NemID. Du kan kun blive fritaget, hvis:
  1. din virksomhed er blevet fritaget for tilslutning til Offentlig Digital Post hos kommunen (virksomhed med CVR-nummer)
  2. du som person er blevet fritaget for tilslutning til Offentlig Digital Post hos kommunen
  3. din virksomhed har en omsætning under 50.000 kr. om året, og der ikke kan etableres en internetforbindelse på almindelige vilkår (virksomhed uden krav om CVR-nummer)
 
Sådan gør du

Virksomheder og personer, som er blevet fritaget for tilslutning til Offentlig Digital Post:

Send en kopi af dokumentation for fritagelsen til Fødevarestyrelsen, Stationsparken 31-33, 2600 Glostrup. Anfør, at fritagelsen vedrører anmeldelse af kosttilskud.
 
Når dokumentationen er modtaget, sender Fødevarestyrelsen en papirblanket til at udfylde i hånden. Udfyld og underskriv blanketten, og send den til Fødevarestyrelsen. Du kan ikke få tilsendt blanketten, før Fødevarestyrelsen har modtaget dokumentationen.
 

Virksomheder med en omsætning under 50.000 kr. om året (virksomheder uden krav om CVR-nummer):

Du skal udfylde en erklæring på tro og love om, at din virksomhed ligger på en adresse, hvor der ikke kan etableres en internetforbindelse.
 
Kontakt Fødevarestyrelsen på tlf. 72 69 00 00 og bed om at få tilsendt en tro og love-erklæring om, at der ikke kan etableres internetforbindelse der, hvor din virksomhed er beliggende. Udfyld erklæringen og send den til Fødevarestyrelsen, Stationsparken 31-33, 2600 Glostrup.
 
Når erklæringen er modtaget og vurderet hos Fødevarestyrelsen, får du tilsendt en papirblanket til at udfylde i hånden. Udfyld og underskriv blanketten, og send den til Fødevarestyrelsen.
 
Hvor kan man læse mere om NemID?
For virksomheder med CVR-nummer: Læs mere om digital postkasse og NemId medarbejdersignatur på Virk.dk.
 
For personer/privat NemID: Læs mere om NemId på borger.dk og nemid​.nu​.

 

 

DK-specifikationer for næringsstofferDK-specifikationer for næringsstofferhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/DK-specifikationer-for-næringsstoffer.aspx012724aspx0htmlEmneside
KosttilskudsgruppenKosttilskudsgruppenhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Kosttilskudsgruppen.aspx018764aspx0htmlEmneside
Analyser af kosttilskudAnalyser af kosttilskudhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Analyser-af-kosttilskud.aspx018605aspx0htmlEmneside
Kosttilskud - generelle dispensationerKosttilskud - generelle dispensationerhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Kosttilskud---generelle-dispensationer.aspx018763aspx0htmlEmneside
Markedsføring af kosttilskudMarkedsføring af kosttilskudhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Markedsføring-af-kostilskud.aspx012514aspx0htmlEmneside

Ændret 5. april 2018