Gå til navigation Gå til hovedindhold

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Coronavirus og fødevarer - for virksomheder

Intet tyder på, at coronavirus smitter gennem maden, men via dråber fra host og nys fra smittede personer – så hold en god hygiejne. Fødevarestyrelsen får en del spørgsmål fra bekymrede butikker og virksomheder. Find svarene her.  

Spørgsmål og svar om Coronavirus og fødevarer - for virksomheder                              


Se spørgsmål/svar til virksomheder om hygiejne og smitte

Se spørgsmål/svar til virksomheder om regler

Se alle Fødevarestyrelsens spørgsmål/svar om Corona (Covid-19)                                                             


Fødevarestyrelsen henviser generelt til, at man følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at undgå smitte med coronavirus. Følg de almindelige hygiejneråd om god håndhygiejne, host og nys i ærmet samt begrænse fysisk kontakt med personer, der har symptomer på forkølelse eller luftvejsinfektion.​​

Find al information fra de danske myndigheder via www.coronasmitte.dk



Ændret 6. april 2020