Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Prøveprojekter

Udover den almindelige kontrol gennemfører Fødevarestyrelsen en række prøveprojekter i forbindelse med kortlægning, overvågning og kontrol indenfor udvalgte områder.

Prøveprojekter omfatter prøvetagning af en lang række fødevarer og råvarer til fødevarefremstilling, med efterfølgende analyse og resultatbehandling på Fødevarestyrelsens laboratorier.

Projekterne tager udgangspunkt i såvel EU lovgivning som national lovgivning, politiske aftaler, særlige risici, og som opfølgning på tidligere prøveresultater.

Prøveprojekterne planlægges af Fødevarestyrelsens faglige enheder og samles i en årlig prøveplan, der indeholder de nødvendige oplysninger til koordinering af projekterne.

Den aktuelle prøveplan 2018 viser, udover projektets titel, hvilke matricer, der tages prøver af og med hvilken baggrund og hvilket formål projektet gennemføres.

Prøveplan 2018

Se planlagt prøveplan for 2018

Ændret 12. april 2018