Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Salmonella i kalkunkød

 

​​​​​​

Forklaring til graf
Total: Samlet antal undersøgte partier i perioden.
Positive: Antal positive partier i perioden.

Kvartalets resultat

Tallene for tredje kvartal 2017 viser, at der blandt 7 undersøgte udenlandske partier kalkunkød blev fundet 0 positive for salmonella. Der blev ikke undersøgt danske partier af kalkunkød.

 


Salmonellatal 2016

4. kvartal 2016

3. kvartal 2016

2. kvartal 2016

1. kvartal 2016


Salmonellatal 2015
4. kvartal 2015

 
Du kan få de seneste opdateringer på denne side ved at abonnere på Nyhedsbrev om case-by-case-kontrollen. ​​​
 
Salmonellatal 2009-2013
Salmonellatal for 2013
Salmonellatal for 2012
 
Salmonellatal for 2011
4. kvartal – salmonella i kalkuner 2011
3. kvartal – salmonella i kalkuner 2011
2. kvartal – salmonella i kalkuner 2011
1. kvartal – salmonella i kalkuner 2011

 

Salmonellatal for 2010
 
Salmonellatal for 2009
 ​

 

 

 

 

Råt kød og grøn salat er en farlig cocktailRåt kød og grøn salat er en farlig cocktailhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Pressemeddelelser_2017/Raat_koed_og_groen_salat_er_en_farlig_cocktail.aspx015594aspx0html16-10-2017 11:00:00

Ændret 22. december 2017