Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Salmonella i svinekød

 

 

Forklaring til graf
Total: Samlet antal undersøgte partier i perioden.
Positive: Antal positive partier i perioden. 

Kvartalets resultat

Tallene for andet kvartal 2018 viser, at der blandt 39 undersøgte danske partier svinekød blev fundet 6 positive for salmonella. I samme periode blev der i udenlandsk svinekød fundet salmonella i 7 ud af 37 undersøgte partier.

1 dansk og 2 udenlandske partier blev vurderet farlige i henhold til Fødevareforordningens artikel 14.
 

Salmonellatal 2018

2. kvartal 2018
1. kvartal 2018


Salmonellatal 2017
4. kvartal 2017
3. kvartal 2017
2. kvartal 2017
1. kvartal 2017

Salmonellatal 2016
4. kvartal 2016

3. kvartal 2016

2. kvartal 2016

1. kvartal 2016


 

Salmonellatal 2015
4. kvartal 2015
3. kvartal 2015
2. kvartal 2015
1. kvartal 2015

Salmonellatal 2014
4. kvartal 2014
3. kvartal 2014
2. kvartal 2014
1. kvartal 2014

Du kan få de seneste opdateringer på denne side ved at abonnere på 'Nyhedsbrev om case-by-case-kontrollen' her

 

Salmonellatal 2009-2013
Salmonellatal 2013
 
Salmonellatal 2012
 
Salmonellatal 2011
 
Salmonellatal 2010
 
Salmonellatal 2009
December 2009

 
Case-by-case-kontrollen og Zoonosecenterets årsrapporter
 
Der er flere data om salmonellaforekomsten og udviklingen over tid m.v. i Zoonosecentrets årsrapporter
 
 
Lovstof og regler
Lovgivning og regler om salmonella i dansk og importeret fjerkræ finder du her:
Lovgivning på hygiejneområdet
 

 

 

 

 

Hjemmelavet gelérand skyld i botulismeudbrud Hjemmelavet gelérand skyld i botulismeudbrud https://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Hjemmelavet_gelérand_skyld_i_botulismeudbrud-.aspx07949aspx0html25-07-2018 08:00:00

Ændret 29. august 2018