Gå til navigation Gå til Hovedindhold

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Campylobacter i kyllingekød

 

Forklaring til graf
Total: Samlet antal undersøgte partier i perioden.
Positive: Antal positive partier i perioden.

Kvartalets resultat
Tallene for fjerde kvartal 2018 viser, at der blandt 27 undersøgte danske partier kyllingekød blev fundet 4 positive for campylobacter. I samme periode blev der i udenlandsk kyllingekød fundet campylobacter i 4 ud af 19 undersøgte partier.

1 udenlandsk parti blev vurderet farligt i henhold til Fødevareforordningens artikel 14.


Campylobactertal 2018

4. kvartal 2018
3. kvartal 2018
2. kvartal 2018
1. kvartal 2018

 

Campylobactertal 2017
4. kvartal 2017
3. kvartal 2017
2. kvartal 2017
1. kvartal 2017


Campylobactertal 2016

4. kvartal 2016
3. kvartal 2016
2. kvartal 2016
1. kvartal 2016

Campylobactertal 2015

4. kvartal 2015
3. kvartal 2015
2. kvartal 2015
1. kvartal 2015

Campylobactertal 2014
4. kvartal 2014
3. kvartal 2014
2.kvartal 2014
1. kvartal 2014

Du kan få de seneste opdateringer på denne side ved at abonnere på 'Nyhedsbrev om case-​by-case-kontrollen' her​ 

Campylobactertal 2009-2013
Campylobactertal 2013
 
 
 
Campylobactertal 2010
 
 
Ændret 1. februar 2019