Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Campylobacter i kyllingekød

 

​​

Forklaring til graf
Total: Samlet antal undersøgte partier i perioden.
Positive: Antal positive partier i perioden.

Kvartalets resultat
Tallene for tredje kvartal 2017 viser, at der blandt 41 undersøgte danske partier kyllingekød blev fundet 12 positive for campylobacter. I samme periode blev der i udenlandsk kyllingekød fundet campylobacter i 24 ud af 41 undersøgte partier.

6 udenlandske partier og 1 dansk parti blev vurderet farlige i henhold til Fødevareforordningens artikel 14.

 

Campylobactertal 2017
3. kvartal 2017
2. kvartal 2017
1. kvartal 2017


Campylobactertal 2016

4. kvartal 2016

3. kvartal 2016

2. kvartal 2016

1. kvartal 2016


Campylobactertal 2015

4. kvartal 2015
3. kvartal 2015
2. kvartal 2015
1. kvartal 2015

Campylobactertal 2014
4. kvartal 2014
3. kvartal 2014
2.kvartal 2014
1. kvartal 2014

Du kan få de seneste opdateringer på denne side ved at abonnere på 'Nyhedsbrev om case-​by-case-kontrollen' her​ 

Campylobactertal 2009-2013
Campylobactertal 2013
 
 
 
Campylobactertal 2010
 
 

 

 

 

 

Råt kød og grøn salat er en farlig cocktailRåt kød og grøn salat er en farlig cocktailhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Pressemeddelelser_2017/Raat_koed_og_groen_salat_er_en_farlig_cocktail.aspx015594aspx0html16-10-2017 11:00:00

Ændret 22. december 2017