Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Salmonella i kyllingekød

 

  

Forklaring til graf
Total: Samlet antal undersøgte partier i perioden.
Positive: Antal positive partier i perioden.

Kvartalets resultat

Tallene for tredje kvartal 2017 viser, at der blev fundet salmonella i 0 ud af 36 undersøgte danske partier kyllingekød. I samme periode blev der i udenlandsk kyllingekød fundet salmonella i 4 ud af 42 undersøgte partier.

Ingen partier blev vurderet farlige i henhold til Fødevareforordningens artikel 14.


Salmonellatal 2017
3. kvartal 2017
2. kvartal 2017
1. kvartal 2017


Salmonellatal 2016

4. kvartal 2016

3. kvartal 2016

2. kvartal 2016

1. kvartal 2016

 

Salmonellatal 2015
4. kvartal 2015
3. kvartal 2015
2. kvartal 2015
1. kvartal 2015 

Salmonellatal 2014
4. kvartal 2014
3. kvartal 2014 
2. kvartal 2014
1. kvartal 2014

​Du kan få de seneste opdateringer på denne side ved at abonnere på 'Nyhedsbrev om case-by-case-kontrollen' her

 
 

 

 

 

 

Råt kød og grøn salat er en farlig cocktailRåt kød og grøn salat er en farlig cocktailhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Pressemeddelelser_2017/Raat_koed_og_groen_salat_er_en_farlig_cocktail.aspx015594aspx0html16-10-2017 11:00:00

Ændret 22. december 2017