Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Salmonella i kyllingekød

 

 

Forklaring til graf
Total: Samlet antal undersøgte partier i perioden.
Positive: Antal positive partier i perioden.

Kvartalets resultat

​Tallene for andet kvartal 2018 viser, at der blev fundet salmonella i 0 ud af 21 undersøgte danske partier kyllingekød. I samme periode blev der i udenlandsk kyllingekød fundet salmonella i 0 ud af 1 undersøgt parti.

Ingen partier blev vurderet farlige i henhold til Fødevareforordningens artikel 14.


Salmonellatal 2018
2. kvartal 2018
1. kvartal 2018

Salmonellatal 2017
4. kvartal 2017
3. kvartal 2017
2. kvartal 2017
1. kvartal 2017


Salmonellatal 2016

4. kvartal 2016

3. kvartal 2016

2. kvartal 2016

1. kvartal 2016

 

Salmonellatal 2015
4. kvartal 2015
3. kvartal 2015
2. kvartal 2015
1. kvartal 2015 

Salmonellatal 2014
4. kvartal 2014
3. kvartal 2014 
2. kvartal 2014
1. kvartal 2014

​Du kan få de seneste opdateringer på denne side ved at abonnere på 'Nyhedsbrev om case-by-case-kontrollen' her

 
 

 

 

 

 

Hjemmelavet gelérand skyld i botulismeudbrud Hjemmelavet gelérand skyld i botulismeudbrud https://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Hjemmelavet_gelérand_skyld_i_botulismeudbrud-.aspx07949aspx0html25-07-2018 08:00:00

Ændret 29. august 2018