Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Organiske miljø- og procesforureninger – kontrolresultater

Resultater fra undersøgelser af organiske miljø- og procesforureninger i fødevarer.

​​2022

Akrylamid i fødevarer 2021-2022

Fluorerede forbindelser i animalske fødevarer 2022

Fluorerede forbindelser i vilde fisk 2022​​

Furaner i fødevarer 2020-2022

PAH i fødevarer 2022​​

PFOS i mistankeprøver 2021-2022

PFOS i blodprøver 2022-2023​​​​​


​​​​​​​2021 ​​

Dioxin og PCB i fisk fra danske farvande 2019-2021

Dioxin og PCB i fødevareprøver 2020-2021​​​

Dioxin og PCB i laks fra Østersøen 2021

Fluorerede forbindelser i animalske fødevarer 2021

Fluorerede forbindelser i vilde fisk 2021

Kortlægning af miljøforureninger i fisk fra Københavns Havn, Kattegat, Øresund og Bælthavet 2021

Mineraloliekulbrinter (MOH) i fødevarer 2021

PAH i fødevarer​ 2020-2021

PFOS i prøver fra Korsør 2021​



2020

Akrylamid i fødevarer 2020

Fluorerede forbindelser i animalske fødevarer 2020

Fluorerede forbindelser i vilde fisk 2020

Mineraloliekulbrinter (MOH) i fødevarer 2020


2019

Akrylamid i fødevarer 2019

Dioxin og PCB i fisk fra Østersøen 2019

Dioxin og PCB i fødevareprøver 2019

Dioxin og PCB i risikoprodukter 2017-19
Dioxin og PCB i foder 2014-19

Fluorerede forbindelser i animalske fødevarer 2019

Fluorerede forbindelser i vilde fisk 2019

MCPD og MCPD estre i fødevarer 2019

Mineraloliekulbrinter (MOH) i fødevarer 2019

PAH i fødevarer 2019

 

2018

Akrylamid i fødevarer 2018

Dioxin og PCB i fisk fra Danmark 2017-18

Dioxin og PCB i fisk fra Østersøen 2018

Dioxin og PCB i fødevareprøver 2018

Dioxin og PCB i æg fra Danmark 2017-18

Fluorerede forbindelser i animalske produkter 2018

Fluorerede forbindelser i vilde fisk 2018

Furan i fødevarer 2018

MCPD og MCPD estre i fødevarer 2018

PAH i fødevarer 2018

PAH i konksnegle 2018

 

2017

Akrylamid i fødevarer 2017

Dioxin og PCB i fødevareprøver 2017

Fluorerede forbindelser i animalske produkter 2017

Fluorerede forbindelser i vilde fisk 2017

Furan i fødevarer 2017

MCPD og MCPD estre i fødevarer 2017

PAH i fødevarer 2017

Perchlorat i fødevarer 2017

 

2016

Akrylamid i fødevarer 2016

Bromerede flammehæmmere 2016

Dioxin og PCB i fisk fra Danmark 2016

Dioxin og PCB i fødevareprøver 2016

Dioxin og PCB i risikoprodukter 2015-16

Dioxin og PCB i æg fra fritgående høns 2015-16

Fluorerede stoffer i animalske produkter 2016 

Fluorerede stoffer i vilde fisk 2016 

Furan i fødevarer 2016

MCPD og MCPD-estre i fødevarer 2016

PAH i fødevarer 2016

Perchlorat i fødevarer 2016


2015

Akrylamid i fødevarer 2015

Bromerede flammehæmmere 2015

Dioxin og PCB i fisk fra Danmark 2015

Dioxin og PCB i fødevareprøver 2015

Fluorerede forbindelser i animalske produkter 2015

Fluorerede forbindelser i vegetabilske produkter og vilde fisk 2015

Furan i fødevarer 2015

PAH i fødevarer 2015

Perchlorat i grøntsager 2015

 

​2014

Akrylamid i fødevarer 2014

Dioxin og PCB i fisk fra Danmark 2014

Dioxin og PCB i fødevarer 2014

Dioxin og PCB i risikoprodukter 2014

Dioxin og PCB i æg fra udegående høns 2014

Fluorerede forbindelser i animalske produkter 2014

Fluorerede forbindelser i vegetabilske produkter og vilde fisk 2014

Ftalatmetabolitter i kød 2014

Furan i fødevarer 2014

PAH i fødevarer 2014

Perchlorat i grøntsager 2014


2005 - 2013

2013

Akrylamid i fødevarer 2013
Dioxin og PCB i fisk fra Danmark 2013
Dioxin og PCB i fødevareprøver 2013
Dioxin og PCB i risikoprodukter 2013
Dioxin og PCB i æg fra udegående høns 2013
Dioxin og PCB i østersølaks 2013
Fluorerede forbindelser i animalske produkter 2013
Fluorerede forbindelser i vegetabilske produkter og vilde fisk 2013
Furan i fødevarer 2013​
PAH i fødevarer 2013

2012-2013

Chemical contaminants 2012-2013


2012

Akrylamid i fødevarer 2012
Chlorpesticider og NDL-PCB i fødevarer 2012
Dioxin og PCB i fisk fra Danmark 2012
Dioxin og PCB i fødevareprøver 2012
Dioxin og PCB i risikoprodukter 2012
Fluorerede forbindelser i animalske produkter 2012
Fluorerede forbindelser i vegetabilske produkter og vilde fisk 2012
PAH i fødevarer 2012
Furan i fødevarer 2012

2004-2011

Chemical Contaminants – Food Monitoring, 2004-2011        

2011

Akrylamid i fødevarer 2011

Furan i fødevarer 2011
Dioxin og PCB i fødevareprøver (Dir. 96/23) 2011
Dioxin og PCB i Østersølaks og -sild 2011
Dioxin og PCB i produkter med særligt fokus 2011
Dioxin og PCB i fisk fra Danmark 2011
Dioxin og PCB i kødkegler fra grill og andre fede produkter 2011
Chlorpesticider og ikke-dioxin lign. PCB i fødevarer 2011
Fluorerede forbindelser i animalske produkter 2011
Fluorerede forbindelser i vilde fisk 2011
PAH i rå fisk og fiskevarer 2011 
PAH i diverse fødevarer 2011

2010

PAH i røget fisk og grillkød 2010

PAH i røget fisk og fiskevarer 2010
PAH i tørrede produkter 2010
PAH i fødevarer til spæd- og småbørn 2010
Chlorpesticider og PCB 2010
Dioxin og PCB i æg og æggeprodukter 2010
Dioxin og PCB i fisk og fiskeprodukter 2010
Dioxin og PCB i vitaminpræparater 2010
Dioxin, PCB og PBDE i fødevareprøver 2010

2009

Acrylamid i fødevarer 2009

3-MCPD i fødevarer 2009
PAH i torsk og hellefisk fra Grønland 2009
PAH i vegetabilske olier 2009
PAH i røget fisk og grillkød 2009
Kortlægning af furan i fødevarer 2009
Ftalatmetabolitter i fisk 2009
Chlorpesticider og PCB 2009
Dioxin og PCB i fisk og fiskeprodukter 2009
Dioxin, PCB og PBDE i fødevareprøver 2009

2008

Dioxin og PCB i muslinger fra Danmark 2005-2008

PAH i spiseolier og dokumentation 2008
Bestemmelse af PAH i røget kød og fisk 2008
Bestemmelse af PAH i grillet kød og fisk 2008
3-MCPD i soyasaucer 2008
Chlorpesticider i animalske fødevarer 2008

2005-2006

Bestemmelse af PAH i muslinger 2005-2006

 ​

Ændret 27. april 2023