Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Naturlige giftstoffer i fødevarer – kontrolresultater

Resultater fra fødevareundersøgelser af naturlige giftstoffer i fødevarer.

2019

Mykotoksiner i korn og kornprodukter 

 

2018

Aflatoksiner i risikoprodukter 2018
Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2018 
Nitrat i grøntsager 2018
Pyrrolizidin alkaloider i te 2018 
Cyanogene glycosider i fødevarer 2018
Ochratoksin A og citrinin i ikke-animalske fødevarer 2018
Tropanalkaloider i kornbaserede produkter mm. 2018

2017

Aflatoksiner i risikoprodukter 2017
Mykotoksiner i korn 2017
Nitrat i grøntsager 2017
Ochratoksin A og citrinin i ikke-animalske fødevarer 2017
Pyrrolizidin alkaloider i diverse fødevarer 2017
Tropanalkaloider i kornbaserede produkter mm. 2017

 

2016

Aflatoksiner i risikoprodukter 2016
Mykotoksiner i korn 2016
Nitrat slutrapport 2016
Ochratoksin A i ikke-animalske fødevarer 2016
 

​​​​2015

Lektiner i bønneretter 2015

Kainsyre i søl (palmaria palmata) 2014-15
Ochratoksin A i ikke-animalske fødevarer 2015
Aflatoksiner i risikoprodukter 2015
Mykotoksiner i korn 2015
Nitrat i bladgrøntsager 2015
Cyanogene glycosider i fødevarer 2015
Tropanalkaloider i kornbaserede produkter til spæd- og småbørn 2015

2014

Aflatoksiner i risikoprodukter 2014
Aflatoksiner – Importrestriktionsprøver 2014
Erucasyre i rapsolie og sennep 2014

Morfin i birkes 2014

Mykotoksiner i korn 2014
Nitrat i bladgrøntsager 2014
Ochratoksin A i ikke-animalske fødevarer 2014
Patulin i æblejuice og æbleprodukter 2014

2012-2013

Chemical contaminants 2012-2013

Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2012-2013
Nitrat i bladgrøntsager 2012-2013 

2004-2011

Chemical Contaminants – Food Monitoring 2004-2011


2010-2011

Nitrat i bladgrøntsager 2010-2011

Ochratoksin A i tørrede skinker 2010-2011
Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2010-2011
Lektiner i bønner 2011
Synefrin i kosttilskud og fødevarer med indhold af citrus –2010

2009

Aflatoksiner i risikoprodukter 2009  

Koffein i cafébryg 2009

2008

Aflatoksiner i risikoprodukter 2008
Biogene aminer i fisk 2008

2007

Aflatoksiner i risikoprodukter 2007

Deoxynivalenol i rugmel, hvedemel og havregryn 2007
Glykoalkaloider (solanin) i kartofler – kortlægning 2001-2007
Koffein i kaffe fra automater 2007
Biogene aminer i fødevarer 2005-2007

2006

Deoxynivalenol (DON) i rug- og hvedemel 2006

Aflatoksiner i risikoprodukter 2006
Nitrat i børnemad 2006

2005-2007

Koffein i kaffe, te og kakaoprodukter fra det danske marked 2005-2007
Koffein i te og kakaodrikke fra det danske marked 2006-2007

2005

Aflatoksiner i risikoprodukter 2005

Ochratoksin A i rugmel 2005
Nitrat i børnemad 2005

2004​

Aflatoksiner i risikoprodukter 2004

Ochratoksin A i rugmel 2004
Nitrat i grøntsager 2004

2003

Ochratoksin A i rosiner 2003-2004

Ochratoksin A i rugmel 2003

1993-2003

Chemical Contaminants – Food Monitoring, 1998-2003, Part 1

Chemical Contaminants – Food Moni​​toring, 1993-1997, Part 2

 ​
Ændret 26. august 2019