Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Bakterier m.m. – kontrolresultater

Resultater fra fødevareundersøgelser af forekomst af bakterier og andre mikrobiologiske forhold i fødevarer.

2016: Mikrobiologiske forureninger

Rapport om MRSA i svinekød

 

2015: Mikrobiologiske forureninger
Rapport om kontrol for salmonella og campylobacter i dansk og importeret fersk kød i 2015
 
 
 
​​2014: Mikrobiologiske forureninger
 
 
 
 
 
 ​
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2013: Mikrobiologiske forureninger
 
 
Rapport om salmonella Dublin i dansk oksekød i 2013
 
2012: Mikrobiologiske forureninger
2011: Mikrobiologiske forureninger
 
  
 
 
​ 
2009: Salmonella, campylobacter og patogene bakterier
 
 
 

 
2008: Kammuslinger, salmonella, campylobacter
 
2007: E. Coli (VTEC), salmonella og campylobacter
 
2006: Salmonella i hakket kød
 
2005: VTEC
2004: Salmonella, campylobacter og listeria 
 
 
Pjecer
 ​
 
 

​ 

 

 

 

 

Hjemmelavet gelérand skyld i botulismeudbrud Hjemmelavet gelérand skyld i botulismeudbrud https://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Hjemmelavet_gelérand_skyld_i_botulismeudbrud-.aspx07949aspx0html25-07-2018 08:00:00

Ændret 21. august 2017