Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Bakterier m.m. – kontrolresultater

Resultater fra fødevareundersøgelser af forekomst af bakterier og andre mikrobiologiske forhold i fødevarer.

2016: Mikrobiologiske forureninger
 
2015: Mikrobiologiske forureninger


 
 
 

​​2014: Mikrobiologiske forureninger
 
 
 
 
 
 ​
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013: Mikrobiologiske forureninger
 
 
2012: Mikrobiologiske forureninger
2011: Mikrobiologiske forureninger
 
  
 
 

​ 
2009: Salmonella, campylobacter og patogene bakterier
 
 


2008: Kammuslinger, salmonella, campylobacter
 
2007: E. Coli (VTEC), salmonella og campylobacter
 
2006: Salmonella i hakket kød
 
2005: VTEC
2004: Salmonella, campylobacter og listeria 
 
 
Pjecer
 ​
 
 

​ 

Ændret 3. oktober 2019