Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Prøveresultater for bakterier, virus, toxiner og næringsstoffer

Projekter og resultater fra undersøgelser af forekomst af bakterier og andre mikrobiologiske forhold (herunder antibiotikaresistens) i fødevarer, foder og i produktionsdyr samt næringsstofindhold i fødevarer. 

Fødevareundersøgelser

Fersk kød - fjerkræ

Fersk kød - kvæg

Fersk kød - svin

Fisk, skaldyr og produkter heraf

Frugt og grønt

Fødevarer til spædbørn og  fødevarer til særlige medicinske formål 

Hakket kød

Kødprodukter

Mejeriprodukter

Spiseklare produkter diverse

Tilberedt kød

Æg og ægprodukter

Slagteriundersøgelser

Fjerkræ

Kvæg

Svin

Besætningsundersøgelser

Fjerkræ

Kvæg

Svin​

Foderundersøgelser (salmonella)

Foder

Antibiotikaresistensundersøgelser

Antibiotikaresistensundersøgelser af fjerkræ, svin og kvæg 

Næringsstofundersøgelser i perioden 2005-2017
Resultaterne af kontrol, kortlægning og overvågning af næringsstoffer til og med 2017. Resultater fra 2018 og frem kan findes under "Fødevareundersøgelser".  

 

2017
Ændret 7. november 2018