Gå til navigation Gå til hovedindhold

Salmonella i kyllingekød

På denne side finder du resultater fra prøveprojektet.

​I projektet er brugt følgende fødevaresikkerhedskriterier.



Nedenfor kan du læse mere om resultaterne for det enkelte år.

Resultater 2020

Oversigt over antal af prøver for salmonella i 2020 i kyllingekød, samt resultatet af analysen.


*antallet af prøver afhænger af partiets størrelse.

Der blev i alt undersøgt 129 partier kyllingekød, hvoraf 93 partier var af dansk kyllingekød og 36 partier var af importeret og samhandlet kyllingekød.. Der blev påvist salmonella i 6 partier, i alt 21 prøver. 


Resultater 2019

Oversigt over antal af prøver for salmonella i 2019 i kyllingekød, samt resultatet af analysen.


*antallet af prøver afhænger af partiets størrelse.

Der blev i alt undersøgt 101 partier af dansk kyllingekød. Der blev ikke påvist salmonella i nogle af partierne.

Projektnummer

5151



Ændret 23. juni 2021