Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Prøveresultater - tilberedt kød - mikrobiologiske kriterier

Her kan du se de seneste resultater fra prøveprojektet tilberedt kød - offentlig kontrol mikrobiologiske kriterier

I tabellen kan du se en oversigt over de gældende mikrobiologiske kriterier (grænseværdier) for tilberedt kød.

Nedenfor vises en samlet oversigt af resultaterne, fra de seneste år, af fødevareundersøgelserne af tilberedt kød. Figurerne viser for hvert år, andelen af partier der overholdt hhv. fødevaresikkerhedskriterierne og proceshygiejnekriteriet.

 

Du kan nedenfor læse mere om resultaterne af fødevareundersøgelserne for de enkelte år. 

​Resultater 2016

Der er i alt undersøgt 48 partier, svarende til 240 prøver, for Salmonella. 3 af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella. Det ene parti var marineret kyllingebryst med 2 positive ud af 5 prøver. Det andre partier var henholdsvis rå leverpostej med 3 positive ud af 5 prøver, og rørt fars med 5 positive ud af 5 prøver.

 

Der er i alt undersøgt 50 partier, svarende til 250 prøver, for E. coli. Ét enkelt af de undersøgte partier overskred proceshygiejnekriteriet for E.coli. Partiet var marineret kyllingebryst.

Resultater 2015

Der er i alt undersøgt 42 partier, svarende til 210 prøver, for Salmonella. Ét enkelt af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella. Partiet var saltet skinkesteg med 2 positive ud af 5 prøver.

 

Der er i alt undersøgt 5 partier, svarende til 25 prøver, for Listeria monocytogenes. Ingen af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes.

 

Der er i alt undersøgt 51 partier, svarende til 255 prøver, for E. coli. Ét enkelt af de undersøgte partier overskred proceshygiejnekriteriet for E.coli. Partiet var rå medister.

Resultater 2014

Der er i alt undersøgt 42 partier, svarende til 210 prøver, for Salmonella. Ét enkelt af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella. Partiet var kebabkød med 5 positive ud af 5 prøver.

 

 

Der er i alt undersøgt 5 partier, svarende til 25 prøver, for Listeria monocytogenes. Ét enkelt af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes. Partiet var carpaccio med 3 positive ud af 5 prøver.

 

Der er i alt undersøgt 47 partier, svarende til 235 prøver, for E. coli. 2 af de undersøgte partier overskred proceshygiejnekriteriet for E.coli. Partierne var marineret kyllingelår og kebabkød.

Resultater 2012 - 2013
Projektnummer
3783

 

 

Ændret 23. august 2017