Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Prøveresultater - Kødprodukter - mikrobiologiske kriterier

Her kan du se de seneste resultater fra prøveprojektet kødprodukter - offentlig kontrol mikrobiologiske kriterier

​I tabellen kan du se en oversigt over de gældende mikrobiologiske kriterier (grænseværdier) for kødprodukter.

Nedenfor vises en samlet oversigt af resultaterne, fra de seneste år, af fødevareundersøgelserne af kødprodukter. Figuren viser for hvert år, andelen af partier der har overholdt fødevaresikkerhedskriterierne.

 

Fødevaresikkerhedskriterier – antal undersøgte partier og andel af partier i procent, hvor kriteriet er overholdt.

 

 

 

Nedenfor kan du læse mere om resultaterne for de enkelte år. 

Resultater 2017 
 
Resultater og antal partier undersøgt for Listeria monocytogenes fordelt på produkttype
 
Der er i alt undersøgt 61 partier, svarende til 305 prøver, for Listeria monocytogenes. 1 af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes. Partiet var kålpølser med 1 positiv ud af 5 prøver.
 
 
 
Resultater og antal partier undersøgt for Salmonella fordelt på produkttype.
 
Der er i alt undersøgt 27 partier, svarende til 135 prøver, for Salmonella. Ingen af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella.
 
​Resultater 2016

Der er i alt undersøgt 71 partier, svarende til 355 prøver, for Listeria monocytogene​s. 2 partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes. Det ene parti var løgpølse med 5 positive ud af 5 prøver. Det andet parti var rullepølse med 5 positive ud af 5 prøver.

 

Der er i alt undersøgt 11 partier, svarende til 55 prøver, for Salmonella. Ingen af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella. 

Resultater 2015

Der er i alt undersøgt 75 partier, svarende til 375 prøver, for Listeria monocytogenes. Ét enkelt parti overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes. Partiet var spegepølse (salami) med 2 positive ud af 5 prøver.

 

Der er i alt undersøgt 4 partier, svarende til 20 prøver, for Salmonella. Ingen af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella. 

Resultater 2014

Der er i alt undersøgt 67 partier, svarende til 335 prøver, for Listeria monocytogenes.  2 af partierne overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes. Det ene parti var rullepølse med 5 positive ud af 5 prøver. Det andet parti var hamburgerryg med 1 positiv ud af 5 prøver.

 

Der er i alt undersøgt 14 partier, svarende til 70 prøver, for Salmonella. Ingen af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella. 

Resultater 2012 - 2013
 
Projektnummer
3784
Ændret 18. juli 2018