Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Prøveresultater - Kødprodukter - mikrobiologiske kriterier

Her kan du se de seneste resultater fra prøveprojektet kødprodukter - offentlig kontrol mikrobiologiske kriterier

​I tabellen kan du se en oversigt over de gældende mikrobiologiske kriterier (grænseværdier) for kødprodukter.

Nedenfor vises en samlet oversigt af resultaterne, fra de seneste år, af fødevareundersøgelserne af kødprodukter. Figuren viser for hvert år, andelen af partier der overholdt fødevaresikkerhedskriterierne.

Du kan nedenfor læse mere om resultaterne af fødevareundersøgelserne for de enkelte år.

​Resultater 2016

Der er i alt undersøgt 71 partier, svarende til 355 prøver, for Listeria monocytogene​s. 2 partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes. Det ene parti var løgpølse med 5 positive ud af 5 prøver. Det andet parti var rullepølse med 5 positive ud af 5 prøver.

 

Der er i alt undersøgt 11 partier, svarende til 55 prøver, for Salmonella. Ingen af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella. 

Resultater 2015

Der er i alt undersøgt 75 partier, svarende til 375 prøver, for Listeria monocytogenes. Ét enkelt parti overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes. Partiet var spegepølse (salami) med 2 positive ud af 5 prøver.

 

Der er i alt undersøgt 4 partier, svarende til 20 prøver, for Salmonella. Ingen af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella. 

Resultater 2014

Der er i alt undersøgt 67 partier, svarende til 335 prøver, for Listeria monocytogenes.  2 af partierne overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes. Det ene parti var rullepølse med 5 positive ud af 5 prøver. Det andet parti var hamburgerryg med 1 positiv ud af 5 prøver.

 

Der er i alt undersøgt 14 partier, svarende til 70 prøver, for Salmonella. Ingen af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella. 

Resultater 2012 - 2013
 
Projektnummer
3784

 

 

Ændret 25. oktober 2017