Gå til navigation Gå til hovedindhold

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Prøveresultater - kødprodukter - mikrobiologisk kontrol af forarbejdede animalske fødevarer

På denne side finder du resultater fra prøveprojektet.

Det er undersøgt om prøverne overholder de mikrobiologiske kriterier for listeria monocytogenes og salmonella. Disse kriterier kan findes i Mikrobiologiforordningen

Nedenfor kan du læse mere om resultaterne for de enkelte år. 

Resultater 2017 

 

Der er i alt undersøgt 1 parti, svarende til 5 prøver, for Listeria monocytogenes. Ingen af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes.


 

 

Der er i alt undersøgt 3 partier, svarende til 15 prøver, for Salmonella. Ingen af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella.


 

Resultater 2016
 
Der er i alt undersøgt 2 partier, svarende til 10 prøver, for Listeria monocytogenes. Ingen af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes.
 
 
Der er i alt undersøgt 6 partier, svarende til 30 prøver, for Salmonella. Ingen af de undersøgte partier overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella.
 
Projektnummer

4124

Ændret 19. juli 2018