I tabellen kan du se en oversigt over de gældende mikrobiologiske kriterier (grænseværdier) for fødevarer til spædbørn, særlige medicinske formål og tørrede tilskudsblandinger.


Nedenfor ser du en samlet oversigt over resultaterne fra de seneste år af fødevareundersøgelser af fødevarer til spædbørn og særlige medicinske formål
Fødevaresikkerhedskriterier – antal undersøgte partier og andel af partier i procent, hvor kriteriet er overholdt


Proceshygiejnekriterier – antal undersøgte partier og andel af partier i procent, hvor kriteriet er overholdt


Nedenfor kan du læse mere om resultaterne for de enkelte år.
Resultater 2017
Resultater og antal partier undersøgt for Listeria monocytogenes fordelt på produkttype

Der er i alt undersøgt et parti (10 prøver), for Listeria monocytogenes. For produkttypen babymælk gælder der kun kriterier for Listeria monocytogenes. Partiet overholdt fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes.
Resultater og antal partier undersøgt for Salmonella fordelt på produkttype

Der er i alt undersøgt et parti (30 prøver), for Salmonella. Partiet overholdt fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella.
Resultater og antal partier undersøgt for enterobakterier fordelt på produkttype
Der er i alt undersøgt et parti (10 prøver), for enterobakterier. Partiet overholdt proceshygiejnekriteriet for enterobakterier.
Resultater og antal partier undersøgt for Bacillus cereus fordelt på produkttype
Der er i alt undersøgt et parti (5 prøver), for Bacillus cereus. Partiet overholdt proceshygiejnekriteriet for Bacillus cereus.
Resultater 2016
Der er i alt undersøgt et parti (10 prøver) af fødevarer til spædbørn. For produkttypen babymælk gælder der kun kriterier for Listeria monocytogenes. Partiet overholdt fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes.
Projektnummer
3877