Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Prøveresultater - fødevarer til spædbørn og særlige medicinske formål- mikrobiologiske kriterier

På denne side finder du resultater fra prøveprojektet: Offentlig kontrol mikrobiologiske kriterier - fødevarer til spædbørn og særlige medicinske formål

I tabellen kan du se en oversigt over de gældende mikrobiologiske kriterier (grænseværdier) for fødevarer til spædbørn, særlige medicinske formål og tørrede tilskudsblandinger.

Nedenfor ser du en samlet oversigt over resultaterne fra de seneste år af fødevareundersøgelser af fødevarer til spædbørn og særlige medicinske formål


Fødevaresikkerhedskriterier – antal undersøgte partier og andel af partier i procent, hvor kriteriet er overholdt

Proceshygiejnekriterier – antal undersøgte partier og andel af partier i procent, hvor kriteriet er overholdtNedenfor kan du læse mere om resultaterne for de enkelte år. 

Resultater 2017

Resultater og antal partier undersøgt for Listeria monocytogenes fordelt på produkttype


Der er i alt undersøgt et parti (10 prøver), for Listeria monocytogenes. For produkttypen babymælk gælder der kun kriterier for Listeria monocytogenes. Partiet overholdt fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes.


Resultater og antal partier undersøgt for Salmonella fordelt på produkttype


Der er i alt undersøgt et parti (30 prøver), for Salmonella. Partiet overholdt fødevaresikkerhedskriteriet for Salmonella.


Resultater og antal partier undersøgt for enterobakterier fordelt på produkttype

Der er i alt undersøgt et parti (10 prøver), for enterobakterier. Partiet overholdt proceshygiejnekriteriet for enterobakterier.


Resultater og antal partier undersøgt for Bacillus cereus fordelt på produkttype

 

Der er i alt undersøgt et parti (5 prøver), for Bacillus cereus. Partiet overholdt proceshygiejnekriteriet for Bacillus cereus.

Resultater 2016

 

Der er i alt undersøgt et parti (10 prøver) af fødevarer til spædbørn. For produkttypen babymælk gælder der kun kriterier for Listeria monocytogenes. Partiet overholdt fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes.

Projektnummer

3877

Ændret 10. januar 2020