Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Prøveresultater – Fødevarer bestemt til spædbørn og særlige medicinske formål – mikrobiologiske kriterier

 

​I nedenstående tabeller kan du se en oversigt over de gældende mikrobiologiske kriterier (grænseværdier) for fødevarer til særlige medicinske formål.


Du kan nedenfor læse mere om resultaterne af fødevareundersøgelserne for de enkelte år.

Resultater 2020

Cronobacter spp - oversigt over resultater


Der er i alt undersøgt 2 partier, svarende til 60 prøver, for Cronobacter spp. i modermælkserstatning. Ingen af de undersøgte prøver overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Cronobacter spp..

Listeria monocytogenes - oversigt over resultater


Der er i alt undersøgt 2 partier, svarende til 20 prøver, for Listeria monocytogenes i modermælkserstatning. Ingen af de undersøgte prøver overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes.

Salmonella - oversigt over resultater


Der er i alt undersøgt 2 partier, svarende til 60 prøver, for salmonella i modermælkserstatning. Ingen af de undersøgte prøver overskred fødevaresikkerhedskriteriet for salmonella.

Resultater 2019

Cronobacter spp - oversigt over resultater


Der er i alt undersøgt 18 partier, svarende til 90 prøver, for Cronobacter spp. i modermælkserstatning. Ingen af de undersøgte prøver overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Cronobacter spp..

Listeria monocytogenes - oversigt over resultater


Der er i alt undersøgt 18 partier, svarende til 90 prøver, for Listeria monocytogenes i modermælkserstatning. Ingen af de undersøgte prøver overskred fødevaresikkerhedskriteriet for Listeria monocytogenes.

Salmonella - oversigt over resultater


Der er i alt undersøgt 18 partier, svarende til 90 prøver, for salmonella i modermælkserstatning. Ingen af de undersøgte prøver overskred fødevaresikkerhedskriteriet for salmonella.

Resultater 2018

Læs mere om resultaterne her.

Projektnummer

3877

Ændret 23. juni 2021