Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Prøveresultater - fersk kød (fjerkræ) - campylobacter i dansk og importeret kyllingekød

På denne side finder du resultater fra prøveprojektet.

​​Resultater 2016
Forekomst af campylobacter i dansk og udenlandsk hønse- og kyllingekød

 

Dansk

Udenlandsk

Antal

% positive

Antal

% positive

Konventionel

1339

13 %

232

38 %

Økologisk/fritgående

93

71 %

245

79 %

Total

1432

18 %

477

58 %

 

Figure​n viser andelen af positive prøver i 2016 fordelt på dansk og udenlandsk og hhv. konventionel og økologisk/fritgående.

Resultater 2013

Se resultater af prøverne her.

Resultater 2012

Se resultater af prøverne her.

Resultater 2011

Se resultater af prøverne her.

Resultater 2010

Se resultater af prøverne her.

Projektnummer

2276

Ændret 9. november 2017