Gå til navigation Gå til hovedindhold

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Fødevareundersøgelser - hakket kød

Her kan du læse om prøveprojekter i fødevarekategorien hakket kød, som Fødevarestyrelsen har gennemført de seneste år.

Hygiejnisk kvalitet af hakket kød i detailleddet

2011: Resultater af prøver af hakket kød.

Mikrobiologiske kriterier​

Formål og baggrund

Der er fastsat mikrobiologiske kriterier for en række specifikke fødevarer. Fødevarestyrelsen skal i relevant omfang kontrollere, at fødevarevirksomhederne overholder fødevarelovgivningen, herunder disse kriterier.

Formålet med dette projekt er at kontrollere og verificere, at fødevarer produceret i engrosvirksomheder i Danmark overholder de gældende mikrobiologiske kriterier. 

Resultaterne af projektet opgøres på årsbasis.
 
 
 

Hvor og af hvad tages der prøver?

Prøver udtages stikprøvevis af hakket kød i engrosvirksomheder.

Der er udtaget 5 prøver pr. parti

 

Hvad undersøges prøverne for?

Prøverne undersøges for kriterierne anført i Mikrobiologiforordningen (2073/2005).
 

Resultater

Resultater fra prøveprojektet.

Ændret 8. januar 2020