Se alt indhold om fødevarer
Se alt indhold om dyr
Se alt indhold om kontrol
Du er her:
Opson XII
Fermentering af pølser i detail
Kontrol af berigede fødevarer
Sukkerprint til kager og cocktails
Anprisning af økologi m.v. i ikke-økologikontrollerede detailvirksomheder
Virksomheder med dårlig regelefterlevelse - overtrædelsens karakter
Instruktion af medarbejdere vedr. norovirus
Kontrol af fødevarekædeoplysninger
Datadrevet og målrettet kontrol af VDR-boblere
Import fra tredjelande af sammensatte produkter
Hvordan linker virksomheder til findsmiley.dk?
Kontrol og vejledning af virksomheder, der modtager overskudsmad - donerede fødevarer
Kontrol af økologisk mængderegnskab på svineslagterier/små slagtehuse og i økologiske grise- og sobesætninger
Indretning og flow i autoriserede fødevarevirksomheder
Primærproducentens direkte levering til den endelige forbruger og lokale detailvirksomheder og ægpakkerier
Pesticidrester i importerede fødevarer
Håndtering af animalske biprodukter i fødevarevirksomheder med produktion i engrosleddet
Risikovurdering for forekomst af halebid
Dokumentation ved mellemhandleres omsætning af halekuperede grise
Opstaldning af kalve, herunder opfyldelse af suttebehov
Kontrol med Dyrevelfærdsmærket i malkekvægbesætninger
Kontrol i besætninger med får og kvæg med anvendelse af dyrebaseret velfærdsindikatorer (DBVI) (flyttet til 2024)
Registrering af heste og hestehold i CHR
Kontrol af korrekt aflivning af grise og kvæg
Sporbarhed