Se alt indhold om fødevarer
Se alt indhold om dyr
Se alt indhold om kontrol
Du er her:
Analytisk kontrol af kemiske forureningerJanuar – aprilOpson XJanuar – aprilRengøring før opstart af produktion i engrosvirksomhederMarts – augustNedkøling af fødevarerMarts – majSporbarhed Marts - majKontrol med dyrevelfærdsmærket for slagtekyllingerMarts – novemberSjældent kontrollerede virksomhederMarts – juniUdvidet kontrol af GMP salmonella i konsumægsbesætningerMaj – juliMærkning og anvendelse af desinfektionsmidler i fødevarevirksomhederJuni – oktoberFærre syge af fødevarebårne virusMaj – augustDetailtransportAugust – septemberVirksomhedsindberetning af salmonella og campylobacter - resultater fra ferskkødsovervågningenJuli – decemberNæringsdeklaration af færdigpakkede fødevarerSeptember – decemberFælles EU-kampagneOktober – decemberDetailvirksomheders levering af animalske fødevarer til andre fødevarevirksomheder (udsat til 2022)
Januar – aprilRengøring og desinfektion af transportmidler til klovbærende dyrMarts – majKontrol med Det Statslige Dyrevelfærdsmærke for slagtekyllinger Marts – juniVelfærdskontrol i fårebesætninger ved anvendelse af dyrebaserede indikatorer (DBVI)April – novemberFlokbehandling af smågriseNovember 2021 – februar 2022Håndtering af syge og tilskadekomne dyr i besætninger med griseMarts – decemberMærkning og anvendelse af desinfektionsmidler og pattedypningsmidler i fødevarevirksomheder, herunder mælkeleverende besætningerNovember – december
Hold af kødkvæg i vinterperioden (flyttet til 2022)