Gå til navigation Gå til Hovedindhold

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Kontrolkampagner 2019

Nedenfor kan du se en oversigt over årets kampagner. Ved klik på kampagnens overskrift, får du detaljerede oplysningerer om kampagnen. Oversigten opdateres løbende.

​Fødevarer

Januar - Marts

OPSON VIII

 

Januar - April

Anvendelse af tilsætningsstoffer i produktionsvirksomheder

 

Januar - December

Analytisk kontrol af kontaminanter


Januar - December

Analytisk kontrol af sporedannende

Februar - September

Sporbarhed i kiosker


Februar - Juni

Detailslagteres brug af nitrit ved lagesaltning


Marts - August

IUU Kontrol - manglende anmeldelse af partier til kontrol

 

Marts - November

Ernærings- og sundhedsanprisninger

 

April - August

Mærkningskampagne - menukort

April - November

Balanceregnskaber i virksomheder, der producerer økologiske fødevarer

Juni - Juli

Mobile salgssteder


Juni - November

Vedligehold i fødevarevirksomheder


Juni - December

Styring af Listeria i detailforretninger


Juli - December

Frivillig mærkning af fjerkrækød med produktionsoplysninger


August - November

Mindre kemi ved stegning og bagning - akrylamid

 


August - November

Primærproducenters direkte levering af æg, tamfjerkræ og kaniner - del 2

 

September - December

Kontrol af mærkning og anvendelse af biocidholdige produkter i fødevarevirksomheder

 

September - Februar 2020

Vejledningskampagne

Veterinær

Marts - Juni

Smittebeskyttelse ved hold af svin på friland

September - November

Registrering af svinebesætninger og svineflytninger i CHR

September - November

Risikovurdering for forekomst af halebid 

Maj - Oktober

Flokbehandling af smågrise

Foder

Marts

Levering, kørsel og anvendelse af foder af animalsk oprindelse

 

Kampagnen er udskudt til 2020

Hygiejnisk håndtering af foder-restprodukter fra fødevarer

 

Ændret 27. september 2019