Se alt indhold om fødevarer
Se alt indhold om dyr
Du er her:
OPSON VIII
Anvendelse af tilsætningsstoffer i produktionsvirksomheder
Analytisk kontrol af kontaminanter
Analytisk kontrol af sporedannende
Sporbarhed i kiosker
Detailslagteres brug af nitrit ved lagesaltning
Ernærings- og sundhedsanprisninger
Mærkningskampagne - menukort
Balanceregnskaber i virksomheder, der producerer økologiske fødevarer
IUU Kontrol - manglende anmeldelse af partier til kontrol
Mobile salgssteder
Vedligehold i fødevarevirksomheder
Styring af Listeria i detailforretninger
Frivillig mærkning af fjerkrækød med produktionsoplysninger
Mindre kemi ved stegning og bagning - akrylamid
Primærproducenters direkte levering af æg, tamfjerkræ og kaniner - del 2
Kontrol af mærkning og anvendelse af biocidholdige produkter i fødevarevirksomheder
Vejledningskampagne
Smittebeskyttelse ved hold af vildsvin og svin på friland
Registrering af svinebesætninger og svineflytninger i CHR
Risikovurdering for forekomst af halebid
Flokbehandling af smågrise
Levering, kørsel og anvendelse af foder af animalsk oprindelse