Gå til navigation Gå til hovedindhold

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Vejledning om kontrolindsatser på fødevareområdet

Vejledningen om kontrolindsatser beskriver kontrolkonceptet på fødevareområdet.

Vejledning om kontrolindsatser beskriver kontrolkonceptet på fødevareområdet, der består af syv kontrolindsatser fordelt på tre kontrolkategorier. Hver af de syv kontrolindsatser er beskrevet i selvstændige i kapitler i vejledningen. Vejledningen omfatter derudover også de frivillige kontrolordninger for kædevirksomheder og 3. partscertificerede virksomheder samt beskrivelse af aktivitetsbaseret risikokarakterisering af kontrolobjekter på fødevareområdet.

Vejledningen om kontrolindsatser erstatter den tidligere Vejledning om kontrolfrekvenser.


Vejledningen er revideret juni 2020, og seneste version er gældende fra 22. juni 2020

Vejledning om kontrolindsatser juni 2020

Retteblad til Vejledning om kontrolindsatser revideret juni 2020


Tidligere version - Vejledning om kontrolindsatser maj 2020

Vejledning om kontrolindsatser maj 2020

Retteblad til Vejledning om kontrolindsatser revideret maj 2020




Ændret 14. juli 2020