Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Mad Med Mindre Kemi

Vi har gjort det nemt for dig at få viden om uønsket kemi i mad. Brug vores guides på MadMedMindreKemi.dk, når du køber ind eller laver mad. Du kan også stille spørgsmål og få svar fra vores eksperter på Facebook.

 

 

Økologisk oksespegepølse med risiko for oppustning af emballageØkologisk oksespegepølse med risiko for oppustning af emballagehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Økologisk_oksespegepølse_med_risiko_for_oppustning_af_emballage.aspx012148aspx0html21-08-2017 11:00:00
Kyllinge Brystfilet fra De 5 Gaarde med forkert holdbarhedsangivelseKyllinge Brystfilet fra De 5 Gaarde med forkert holdbarhedsangivelsehttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Kyllinge_Brystfilet_fra_De_5_Gaarde_med_forkert_holdbarhedsangivelse.aspx017977aspx0html18-08-2017 14:00:00
Udtalelse fra miljø- og fødevareministeren om forurenede ægUdtalelse fra miljø- og fødevareministeren om forurenede æghttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Nyheder_2017/Udtalelse_fra_miljo_og_fødevareministeren_om_forurenede_aeg.aspx017068aspx0html18-08-2017 09:00:00

Ændret 21. august 2017