Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.

Læs mere i vores cookie FAQ.

Du er her:

Mad Med Mindre Kemi

Vi har gjort det nemt for dig at få viden om uønsket kemi i mad. Brug vores guides på MadMedMindreKemi.dk, når du køber ind eller laver mad. Du kan også stille spørgsmål og få svar fra vores eksperter på Facebook.

 

 

Campylobacter i kyllingelårCampylobacter i kyllingelårhttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Campylobacter_i_kyllingelår.aspx016400aspx0html23-06-2017 15:00:00
Falafel mangler allergenmærkningFalafel mangler allergenmærkninghttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Falafel_mangler_allergenmærkning.aspx016425aspx0html23-06-2017 15:00:00
Risiko for gæring i ketchupRisiko for gæring i ketchuphttps://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Tilbagekaldte_fødevarer_2017/Risiko_for_gæring_i_ketchup.aspx016328aspx0html22-06-2017 11:00:00

Ændret 26. januar 2017